fbpx

Skip links

Over ons

Van massacommunicatie naar datagedreven marketing

Bij Bureau Boone houden we van mensen en gebruiken we data, nooit andersom. We zijn een datagedreven marketingbureau dat een to-the-point strategie en relevante creativiteit levert, waarbij de bedrijfsresultaten altijd in het oog worden gehouden. Onze kracht is onze no-nonsense aanpak waarmee je als klant voordeel doet. Van ons kan je transparantie, duidelijkheid en een frisse blik verwachten. We denken in oplossingen en handelen pragmatisch met een eenvoudig doel: jouw marketingbehoeftes vertalen naar een goed resultaat.

Met een jong, gepassioneerd team is de honger naar kennis en inspiratie even groot als de overtuiging dat we altijd beter kunnen. Het is onze missie om steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden die deze interessante tijden te bieden hebben. Je zal merken dat we rusteloos, creatief en gepassioneerd zijn. Wij geloven in eerlijkheid en vertrouwen op data.

Ontmoet het team

Gianni Boone Bureau Boone

Gianni Boone

Managing director / Marketing Expert
EV BB

Evi Vanderheeren

Marketing assistant

Jordy van Kammen

Web developer
Solliciteren Bureau Boone

Wil jij hier staan?

Bureau Boone is altijd op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, leergierige stagiairs en getalenteerde freelancers. En nee, je hoeft geen bril te dragen.
Solliciteren
735
Succesvolle projecten
249
Tevreden klanten
200%
inzet
1k+
kopjes koffie
Jaarlijks verlof van 19/07 tot 05/08. We zijn er terug vanaf 06/08.