fbpx
loader-logo

Bureau Boone: jouw trouwe partner in (internet) marketing begeleiding

We leven in een wereld van overvloed. In een wereld waarin we zoveel keuze hebben, is het vaak moeilijk te bepalen wat de volgende stap is. Steeds meer ondernemingen worden geconfronteerd met vragen omtrent hun internet marketing strategie. Want hoe maak jij van een website, elektronische nieuwsbrief of blog nu een marketinginstrument? Een tool om van prospects klanten te maken, meer bezoekers te lokken of meer producten te verhandelen? Bureau Boone weet zich raad met deze vragen en staat voor jou klaar!

Leidt meer keuze tot betere beslissingen?

Een overvloed aan keuze verlamt ons. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, maakt de overdaad aan keuze het niet eenvoudiger om er de juiste optie uit te kiezen, maar net moeilijker. En als we dan toch in staat zijn een keuze te maken, dan zorgt de overmaat aan keuze er alsnog voor dat we minder tevreden zijn met de gemaakte keuze. Zelfs na het maken van de beslissing blijven we ons afvragen of we wel de beste keuze maakten.

Daarnaast zorgt een overmaat aan keuze niet enkel voor een negatief effect op de kwaliteit van onze beslissingen, de gemaakte beslissingen zijn ook risicovoller. Een verzwakte vaardigheid in het verzamelen van informatie en het kunnen maken van goede inschattingen komen als oorzaak uit de bus. Net daarom is het belangrijk om uw beslissing te baseren op de opinies en de wijsheid van derden die er meer van weten.

Kies verstandig, kies voor begeleiding door Bureau Boone!

Marketing is een vak waarvoor opleiding en ervaring vereist is. Het gaat erom dat je een specifieke doelgroep voor ogen heeft en jouw klanten vanbinnen en vanbuiten kent. Net daarom is de aanpak van marketeers totaal verschillend van die van de traditionele partijen.

Allereerst is een marketeer volledig onafhankelijk en objectief opgesteld tegenover software. Hoewel technologie voor een marketeer een handig middel is, is het nooit een doel op zich. Bij het uitbouwen van online ontwerpen besteden we bovendien niet enkel aandacht aan webdesign en creativiteit. Bij Bureau Boone beseffen we als geen ander dat een geslaagd online project vooral klant- en zoekmachinevriendelijk hoort te zijn.

Daarnaast is internet marketing een proces dat op continue basis aandacht en tijd vraagt. Internet marketing gaat dan ook veel verder dan het uitbouwen van een website, blog of elektronische nieuwsbrief. Vaak begint daar het verhaal pas! De tools moeten immers up to date blijven zodat ze kunnen dienen als instrument om de dialoog en relatie met de klant in leven te houden.

Hierin schuilt dan ook de toegevoegde waarde van Bureau Boone. Als internet marketing coach die jou het ganse jaar door begeleidt bij het opbouwen en onderhouden van uw online marketing, kunnen wij voor jou het verschil maken ten opzichte van jouw concurrenten.

Bureau Boone staat voor je klaar. Contacteer ons vandaag nog en geniet van marketing begeleiding op maat!