fbpx

Skip links

Sociale media

Jouw merk, digitaal sterk.

Door het stijgende aantal bedrijven dat social medianetwerken inzet om marketingdoelstellingen te behalen, stijgt ook de vraag naar tips en gebruiksvoorschriften voor het gebruik ervan. Want hoe stel je jouw social media strategie op zodat deze daadwerkelijk succesvol en effectief uitpakt voor jouw bedrijf? Het is niet voldoende om slechts een account aan te maken, je moet er ook echt actief mee aan de slag wil je deze tot een succes maken.

Aan de hand van een checklist analyseren we de huidige online situatie van jouw bedrijf. Hoe scoort de concurrentie tegenover onze organisatie? Hoe gedraagt de doelgroep zich online? En hoe kunnen we het gedrag van onze concurrenten omschrijven? Welke content is relevant en scoort goed bij ons publiek?

Na de analyse gaan we strategisch aan de slag. Als je niet van tevoren bedenkt wat je precies wil bereiken met het inzetten van social media, heeft het geen zin om tijd en energie in social medianetwerken te steken. Na social research werken we een op maat gemaakt plan uit en bekijken we welke kanalen er het best aanleunen bij jouw doelgroep. Met duidelijke, realistische en relevante doelen geven we jouw inzet van social medianetwerken richting en zorgen we ervoor dat deze inzet ook echt zijn vruchten af zal werpen.

Sociale media Bureau Boone
Social media ROI

Contacteer ons
Jaarlijks verlof van 19/07 tot 05/08. We zijn er terug vanaf 06/08.