fbpx

Skip links

Search Engine Advertising

Je doelgroep bereiken wanneer ze op zoek zijn naar jouw dienst of product.

Met Search Engine Advertising leiden we snel en efficiënt bezoekers naar je website via zoekmachines.

Een online advertentiecampagne gaat uiterst doelgericht te werk met ads op maat van jouw publiek. Hoe persoonlijker, hoe beter. Als je een hoge doorklikratio en ROI wil, moet je met een relevante boodschap op de proppen komen.

Als je online marketing wilt inzetten om je business te laten groeien kan je eigenlijk niet om Google Ads heen. Het advertentieplatform helpt je om gerichter en dus relevanter te adverteren via alle kanalen van Google. Dankzij Google Ads verschijnt jouw boodschap op een prominente plaats boven, rechts van of onder de organische zoekresultaten. Je bepaalt zelf welke zoektermen je advertentie triggeren. Zo zien de juiste mensen op het juiste moment je boodschap, én zullen ze sneller overgaan tot actie.

Google Ads maakt alles meetbaar. Zo kun je zien hoe vaak je advertenties getroond werden, hoe vaak er geklikt werd, de gemaakte kosten bij een nieuwe klant, in welke regio’s je het meest succesvol bent en nog veel meer.

Het mooiste van dit alles? Je betaalt enkel in functie van de behaalde clicks, views of conversies. Het advertentiesysteem biedt volledige controle op gebied van budget, advertentie tijden, doelgroep en locaties.

Contacteer ons
Search engine advertising Bureau Boone
Search Engine Advertising Bureau Boone

Jaarlijks verlof van 19/07 tot 05/08. We zijn er terug vanaf 06/08.