fbpx

Skip links

Opleidingen

Livelong Learning: investeer in jezelf.

De wereld om ons heen verandert aan een razendsnel tempo: internet en nieuwe technologieën brengen grote veranderingen met zich me op zowel de werkvloer als in het privéleven. Om nieuwe ontwikkelingen bij te kunnen benen en te leren jezelf aan te passen aan constante verandering is het noodzakelijk te blijven ontwikkelen.

Het concept ‘lifelong learning’ werd voor het eerst geïntroduceerd in 1971 en het is relevanter dan ooit. De term benadrukt het constant blijven opdoen van nieuwe kennis, op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie. Het volstaat niet eenmaal een diploma te behalen, de eenentwintigste eeuw is immers de eeuw van kennisverwerving. Bureau Boone kan je daarbij helpen!

Opleidingen Bureau Boone

Praktijkgericht

Wij leggen de nadruk op een praktijkgerichte opleidingen waarbij je kennis en vaardigheden op doet die je als ondernemende persoon effectief kan gebruiken. Wij geloven immers dat je een vak leert door het te doen, niet door erover te lezen.

 

Gespecialiseerd & gecertificeerd

Doorheen de jaren bouwden we goede samenwerkingen op met talrijke ontwikkelaars en softwarebedrijven. De combinatie van specialisatie van praktijkervaring stelt ons in staat waardevolle kennis over te dragen aan iedere cursist.

 

Vast tijdstip

De kennissessies worden georganiseerd op vaste tijdstippen, maar kunnen ook perfect georganiseerd worden op jouw maat. Zo kan je een avondopleiding perfect combineren met je verplichtingen op het werk.

 

Interesse in onze kennissessies?
Laat je gegevens achter om meer informatie te ontvangen!

Jaarlijks verlof van 19/07 tot 05/08. We zijn er terug vanaf 06/08.