fbpx

Skip links

Lead nurturing

Succesvol klanten binnenhalen en behouden.

Kijken kost niets, maar als het daarbij blijft brengt het ook niet veel op. Veel bedrijven willen meer bezoekers op hun website, wij willen echter eerder doeners dan kijkers. Bureau Boone zorgt dat je bezoekers overgaan tot actie en converteren naar klanten.

Klanten kopen niet zomaar bij je, ze willen je eerst leren kennen. Dit proces kan tot jaren duren. Met lead nurturing bouw je aan die vertrouwensrelatie tijdens het volledige aankoopproces, zelfs wanneer een lead nog niet van plan is klant te worden.

Je wil relevante boodschappen aanbieden, passend bij de fase van het aankoopproces. Tegenwoordig is het gemakkelijk om iemand zijn e-mailadres te laten overhandigen. De uitdaging bestaat eruit ze om te zetten in langdurige, loyale klanten. Eenmaal je een lead hebt, is het zaak om de opgebouwde relatie te behouden en te versterken.

Voor je aan de slag gaat met lead nurturing, is het belangrijk om helder voor ogen te hebben wat je met lead nurturing wilt bereiken. Een effectieve lead nurturing-strategie kan een enorme impact hebben op de resultaten van je inbound marketing en je sales. Bureau Boone begeleidt jouw leads doorheen de marketing funnel en vormt bezoekers om tot klanten.

Contacteer ons
Lead nurturing Bureau Boone
Lead nurturing Bureau Boone

Jaarlijks verlof van 19/07 tot 05/08. We zijn er terug vanaf 06/08.