fbpx

Skip links

Wat we doen

HET BELANG VAN DATA

Data boven
buikgevoel

Aan de hand van big data bezorgen we jouw onderneming een competitief voordeel en leveren we waardevolle inzichten. Data zijn tegenwoordig overal te vinden en komen in ontelbaar vele vormen voor, waardoor de juiste data vaak moeilijk te vinden is.
Nog moeilijker is om er de correcte
conclusies uit te trekken. Bij Bureau Boone halen datagedreven beslissingen het steeds op het buikgevoel.
Meer over data

Data analytics Bureau Boone

01

Data analyse

Aan de hand van datagedreven marketing interpreteren we gegevens van jouw doelgroep om daarmee betere marketingactiviteiten te ontwikkelen en die toe te passen op de behoeften van jouw klant.

02

Creatieve marketing

De hedendaagse consument verzamelt informatie langs verschillende kanalen, er moet ingezet worden op een duurzame offline en online marketingstrategie. Een slimme interpretatie van data is dé succesformule die je nodig hebt voor een ongeëvenaarde 360°-marketingcampagne.

03

Duurzame groei

Als performance gericht bureau kijken we verder dan enkel techniek. Vanuit een unieke, strategische positionering verzorgen we een passende, hyper-gepersonaliseerde klantbeleving. Dankzij onze geïntegreerde aanpak van strategie, data, techniek en creativiteit hebben wij alles in huis om leads om te zetten in sales.

De hoogste kwaliteit werk voor elke klant, op elk project

We zijn een toegewijd communicatiebureau dat een to-the-point strategie en relevante creativiteit levert, waarbij de bedrijfsresultaten altijd in het oog gehouden worden. Van ons kan je transparantie, duidelijkheid en een frisse blik verwachten.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

We hebben het geluk met een grote verscheidenheid aan klanten te mogen werken, variërend van beginnende startups tot grote ondernemingen.

Tijd voor jouw verhaal

Geprikkeld door onze aanpak?
Onze deur staat altijd open, we zijn alvast heel benieuwd naar jouw verhaal.
Laten we afspreken voor een koffie!

Let's meet!
Jaarlijks verlof van 19/07 tot 05/08. We zijn er terug vanaf 06/08.